- aceasta pagina apartine http://1askitem.com

 

Licoare anticancer si preventiv -

Secret dezvaluit - Licoarea ce ne-ar scapa de cosmarul chimioterapiei

Zilnic, în jurul nostru mor striviti de necrutatoarea boala canceroasa prieteni, rude sau colegi. Cu totii îsi leaga sperantele de chimioterapie, metoda terapeutica folosita în lumea întreaga, crezând ca aceasta metoda îi va ajuta sa scape de cumplitul flagel. Este cutremuratoare suferinta bolnavilor de cancer întâlniti în sectiile de oncologie! Am cunoscut atâtia bolnavi de cancer care înfrunta efectele secundare ale acestei terapii, adulata si dispretuita în egala masura... Uneori, dupa multa suferinta, rezultatele chimioterapiei au prelungit viata unor bolnavi. Alteori, celula canceroasa hrapareata n-a mai dat nici o sansa bolnavilor. O alternativa ... Dupa ce ani de zile au spus pacientilor ca aceasta terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca sa se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotarât sa prezinte si calea alternativa de tratament a cancerului. Într-un studiu, acesti temerari specialisti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetatorii mentioneaza ca tratamentul prin chimioterapie care presupune "otravirea" celulelor canceroase cu rata mare de crestere sunt distruse si alte celule cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plamânii sunt iremediabil afectate. Specialistii renumitei clinici au demostrat ca o metoda moderna în lupta cu aceasta cumplita boala poate fi aceea a înfometarii celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasa sa se multiplice. Dar exista un miracol anticancer, pastrat în mare secret.

O sursa de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competente în fitoterapie si nutritie, ne-a transmis o informatie care ne-a taiat respiratia!

Doua ingrediente la îndemâna oricarui bolnav de cancer reprezinta o alternativa sanatoasa la chimioterapie.

Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu si foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecti. Rezultate remarcabile !

O limonada a fost administrata bolnavilor de cancer: celor care au facut chimioterapie, dar si unui numar semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sanatate a bolnavilor din fiecare grupa s-a îmbunatatit în mod remarcabil si boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau ca zilele lor sunt numarate, boala n-a avansat si nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic si ca metoda de preventie. Preparatul poate sa ucida celulele canceroase si este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lamâia are numeroase proprietati terapeutice si studiile au dovedit ca modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. Dupa mai bine de 20 de probe delaborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au aratat ca extractul de lamâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plamâni, de sân, de prostata si de pancreas. În comparatie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lamâie cu bicarbonat actioneaza de 10.000 de ori mai bine, încetinind cresterea celulelor canceroase, spun specialistii. Si mai uimitor este faptul ca limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afecteaza pe cele sanatoase. În privinta bicarbonatului de sodiu, acesta schimba PH-ul corpului si se afirma ca este de mare folos în toate formele de cancer.

 

Mod de preparare

Extrasul de lamâie cu bicarbonat, alternativa naturala la chimioterapie se prepara astfel:
- într-un litru de apa, se fierbe timp de un minut, coaja unei lamâi, apoi se lasa la macerat, de seara pâna dimineata.
- în dimineata zilei urmatoare, lichidul se filtreaza. În acest macerat se stoarce sucul lamâii, se adauga miere (dupa gust) si o lingurita de bicarbonat. Bolnavii trebuie sa consume zilnic un litru de limonada preparata în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism. O persoana puternica stie cum sa îsi ordoneze viata. Chiar si cu lacrimi în ochi, tot are puterea sa spuna zâmbind "e în ordine". Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am facut-o. Dumnezeu este bun. Schimbarea e pe drum. Domnul vede tristetea noastra si ne spune ca greul a trecut. Iubeste, râzi, traieste! "Viata nu este despre cum supravietuiesti în furtuna, ci despre cum dansezi în ploaie."

"Dati mai departe tuturor cunoscutilor! Dati mai departe, nu stiti cate vieti salvati !"

Descarcati pagina in format word de aici Licoare anticancer si preventiv

www.000webhost.com